Presenečenje :)

Ups and downs….oz. downs and ups. Mora biti kar huda napoved, da je vredna dopusta. In tokratna je celo malo spominjala na 17.12. Ja, na TISTI 17. december :). JZ, Z in celo nekaj SZ vetra proti reefom Barbarige. Malo potem pomaga še domišljija in želja in že se ob 3:00 zjutraj sprašuješ kaj zdaj to piska in kater kreten ja nastavil alarm tako zgodaj. Aja, jaz sam. OK, malo se delam da je nisem slišal, potem se spotaknem ob spakiran surf in potem še ob board (za vsak slučaj) in slabe 3/4 ure kasneje se z Maretom že peljeva po primorski avtocesti.

6:00 in zadnjih 100m ceste čez gozd kaže na včerajšnje nevihte. Ceste se pod lužami in padlimi vejami sploh ne vidi. Pričakovanje je na višku potem pa…bruh. 60cm razpihanega razburkanega razmešanega položnega drajsanja po skalah. WTF? A smo se zato boril? Ravno v glavi računam kdaj sem lahko na Voglu, če takoj pičimo proti Ljubljani ali pa mogoče kar nazaj v službi, ko pridejo še ostale ekipce. Stojimo na obali, gledamo, mraz je. Kr neki. Gremo še pogledat v Medulin, če smo že tu.

Medulin ni OK na JZ. Največ kar je lahko je istih 60cm razpihanega razburkanega razmešanega položnega drajsanja po skalah s tem da je Medo za to početje malo bolj primeren kot Barbariga. Pač skale so manj špičaste. Medulin tudi ne dela na MODRO NEBO BREZ OBLAČKA. Če je sonce ni valov, če so valovi ni sonca. In sonce že lepo greje, ko se peljemo mimo Pule in Ližnjana in kljub napenjanju oči ne vidim nobenega oblaka. No v glavnem…morala ni ravno na višku. In potem pride zelje.

Nekje sredi zelja prvič zagledaš spot….and the rest is history… :)

19.3.2013

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: