GoPro Ročaj in Dome Port

gopro-grip

Naslednja stvar je, da že nekaj časa prodajam tudi dva popularna dodatka za GoPro kamero. In sicer kot prvo, tisto bolj zanimivo – Split dome port. Dome port je dodatno ohišje za GoPro kamere, ki ima spredaj veliko prozorno kupolo. Ta kupola, poleg tega da drastično izboljša vse podvodne fotke z goprojem, omogoča tudi slikanje 50-50 fotk. Tako imenovane pol pol fotke ali po angleško over under fotke, so fotke kjer je del fotografije zajet pod vodo, del pa nad vodo. Fotke izgledajo res bolano lepe in zanimive, seveda je tako kot pri vsaki fotografiji vse odvisno od svetlobe, fotografa in lokacije.

Split dome se da naročiti tukaj uradna stran SPLIT branda pa je splitgadgets.com. Tu se da videti tudi celo vrsto zanimivih fotografij narejenih z domom. Če vas zanimajo over under fotke pa še najboljše, da sledite Split profilu na instagramu.

Nekaj fotk za okus:

 

Naslednja stvar pa so GoPro ročaji. To je u bistvu prva stvar, ki bi jo moral vsak lastnik GoPro kamere imeti. Tisti osnovni dodatek brez katerega ne gre. Ker sama GoPro kamera je precej štorasta da držanje med snemanjem, da ne omenjam da zaradi širokega kota takoj posnameš zraven še kak svoj prst.

Ročajev je več vrst, tale je čist navaden, osnoven a ravno zato najbolj vsestransko uporaben in praktičen. Lepo sede v roko, ima gumirano površino, tako da ne drsi iz rok, narejen je iz kakovostne in odporne plastike. Pa še cena je mega ugodna. No, to je zaenkrat to.

Tagged , , ,

2 thoughts on “GoPro Ročaj in Dome Port

  1. nikakoprivnikar says:

    Še prodajate gopro dome?
    Lp Nika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: