Najem sup desk v Ljubljani

sup02

Zadnja stvar je pa najem desk. Ko ni valov in ko se gre na morje zadnje čase supam med Jadranskimi otoki. Samo supanje gor in dol ob plaži hitro postane dolgočasno. Ampak takile izleti so pa ena a. Če kdo potrebuje kak nasvet kako in kaj naj kar pove. Aja, bistvo tegale pisanja je pa najem sup desk. Naše sup deske se da najeti vsak dan, lokacija za prevzem in vračilo desk je v Ljubljani, pa še cene so ugodne.

Seveda ni nujno da potem supate v Ljubljani, čeprav je supanje po Ljubljanici zelo popularno in zanimivo doživetje. Mesto se vidi čisto iz druge perspektive. Supi so idealni za družinsko uporabo, lahko jih najamete za na morje ali jezero, vzamete na dopust oz. najamete za več časa. Za daljši čas je cena seveda tudi bolj ugodna.

Poleg supa se dobi še veslo, torbo za shranjevanje in tlačilko za zrak, da pa se dobit še kakšno dodatno opremo kot npr. vodotesne torbe in pa seveda tudi DryTide vodotesni nahrbtnik:).

Kje v ljubljani se lahko najame sup desko? Ali preko strani v povezavi ali pa kar direktno pri nas v poslovalnici na Študentovski ulici 3.

Advertisements
Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: